Maak kennis met het Jablotron alarmsysteem

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk en professioneel alarmsysteem dat eenvoudig te gebruiken is en geen maandelijkse kosten met zich meebrengt?

Wij bieden u het Jablotron alarmsysteem. Dit draadloze alarmsysteem beschermt uw woning naast inbraakpogingen ook tegen brand en waterlekkages. Het systeem waakt 24 uur per dag, 7 dagen per week over je woning zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Het alarmsysteem is erg eenvoudig in gebruik en er zijn geen maandelijkse kosten.

Voorzie uw woning van een professioneel alarmsysteem en ervaar het gemak.

Jablotron is de marktleider in alarmsystemen

Wij werken met het Jablotron alarmsysteem. Jablotron is marktleider op het gebied van alarmsystemen in o.a. Duitsland en onderscheid zich van de markt door de bouwkwaliteit en het gebruiksgemak.  Het alarmsysteem is bij uitstek geschikt voor woonhuizen en bedrijven/winkelpanden. Naast alarmsystemen bieden wij ook camerabeveiliging aan.

Bedieningspaneel

Met dit bedienpaneel kunt u het alarm in en uitschakelen door eenvoudig uw tag aan te bieden, of door gebruik te maken van een bedieningscode

Bewegingsdetector

Detector welke beweging in de ruimte detecteert.

Magneetcontact

Detector voor het openen van een deur of raam.

Sirene

Krachtige sirene om dieven af te schrikken.

Tags

Handige tags waarmee u het alarm in en uitschakelt.

Centrale

De centrale van uw alarmsysteem.

De mogelijkheden

Is jouw woning of bedrijf goed beschermd tegen inbrekers?

Is jouw woning of bedrijf goed beschermd tegen inbrekers? vul hieronder je gegevens in en een van onze adviseurs zal vrijblijvend contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een garantie van 5 jaar op het alarmsysteem van Jablotron

Duivenbode & Koch is erkend Installateur van het Jablotron alarmsysteem. Wettelijk heb je daarop standaard 2 jaar garantie. Bij Duivenbode & Koch breiden we dat voor je uit naar 5 jaar, omdat we 100% staan achter de beveiliging die we aanbieden. En ben je toch niet helemaal tevreden? Geef het ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing die past bij wat je zoekt.

Veel gestelde vragen over het Jablotron alarmsysteem

Wat zijn de maandelijkse kosten voor het alarmsysteem?

Je betaalt geen maandelijkse kosten voor het Jablotron-alarmsysteem. Je kan ervoor kiezen om een onderhoudsovereenkomst af te sluiten á € 9,- per maand voor het belangrijke onderhoud. We vervangen alle batterijen en maken de melders schoon, zodat je daar weer volledig op kunt vertrouwen.

Kan ik het systeem aansluiten op de meldkamer?

Je kunt het systeem laten aansluiten op de meldkamer. Houd er rekening mee dat daar vanuit de meldkamer kosten aan verbonden zullen zijn. Je kunt het systeem ook goed gebruiken zonder aansluiting, omdat je ook op afstand zelf een melding ontvangt.

Hoelang duurt de installatie van het alarmsysteem ?

Gemiddeld hebben we zo’n 3 uur nodig om het professionele alarmsysteem op locatie te installeren. Bovendien nemen we uitgebreid de tijd voor een persoonlijke uitleg, zodat je precies weet hoe de alarminstallatie werkt.

Kan ik op afstand een melding krijgen als het alarm afgaat?

Ja, via de meegeleverde gratis app krijg je een melding zodra het alarm afgaat. Bovendien kun je via de app het complete alarmsysteem bedienen. Op die manier heb je altijd de volledige controle.

Vrijblijvende demonstratie

Zelf ervaren hoe het Jablotron alarmsysteem werkt? We geven je graag een vrijblijvende demonstratie. Sterker nog, we brengen meteen voor je in kaart wat de zwakke plekken in jouw woning zijn en hoe we die waterdicht kunnen beveiligen.