Alarmoplossingen

Alarmsystemen voor woningen en bedrijfspanden

Beveilig jouw pand of woning met een professioneel alarmsysteem. Wij bieden alarmoplossingen voor bedrijven en particulieren van hoge kwaliteit. Hierdoor ben je  verzekerd van een optimale beveiliging. Er is de mogelijkheid voor een draadloos of bedraad alarmsysteem.

Onze merken

Wij werken met de volgende merken

Betrouwbare leverancier

In alarmbeveiliging

Overtuigd van het belang van beveiliging, maar geen idee waar te beginnen? Het aanbod aan alarmsystemen is namelijk erg groot. Duivenbode & Koch heeft veel ervaring met het beveiligen van bedrijfspanden en woningen.

Die ervaring zetten we graag voor je in. Daarnaast werken wij slechts met toonaangevende merken. Door deze combinatie kunnen wij voor ieder vraagstuk een passende beveiligingsoplossing leveren!

De mogelijkheden

Alarmsysteem aanleggen?

Een alarminstallatie op zichzelf is al krachtig, in combinatie met verschillende toepassingen wordt het een nog krachtiger systeem om inbrekers buiten de deur te houden. Koppel bijvoorbeeld de volgende toepassingen aan het systeem en ervaar de volledige veiligheid van een alarmsysteem:

Rookmelders

Het belang van rookmelders kan niet genoeg benadrukt worden. Vaak is dit de eerste stap bij het signaleren van brand. Wie kiest voor een nieuw alarmsysteem, kan de rookmelders daaraan koppelen. Dit houdt in dat brandmeldingen ook op je telefoon binnenkomen. Zo kan er snel actie worden ondernomen. Wij leveren deze rookmelders.

Paniekknoppen

Loop je een verhoogde kans op inbraak of wil je gewoon extra veiligheid creëren? Denk dan eens na over een paniekknop. Als deze wordt ingedrukt, wordt de meldkamer op de hoogte gebracht van de dreigende situatie. Daardoor worden de hulpdiensten snel ingeschakeld als je ze nodig hebt.

Bedraad en draadloze alarmsystemen

Alarmsystemen kunnen, afhankelijk van de toepassing, zowel draadloos als bedraad worden geleverd. Een draadloos beveiliging systeem zorgt ervoor dat de ruimte wel is beschermd, maar zonder dat er kabels zichtbaar zijn. En dat ziet er net wat mooier uit!

Alarmsysteem met camera’s

Breid je alarminstallatie uit met onze hoogwaardige camerabeveiliging. Hierdoor leg je inbrekers en andere ongenode gasten vast in scherpe kwaliteit. Deze zijn eenvoudig te bedienen met een handige app, zodat je een melding krijgt van bewegingen rondom het huis.

Onze eigenschappen

Waarom klanten voor ons kiezen

Installatie door vakmensen

Onze medewerkers beschikken over veel kennis en ervaring. Professionele montage & installatie van het beveiligingssysteem is bij ons dus gegarandeerd.

Kwaliteitsproducten

Omdat wij alleen met producten van toonaangevende merken werken, bieden we duurzame oplossingen van hoge kwaliteit.

Persoonlijk aanspreekpunt

Wij gaan altijd voor duurzame relaties. Daarom krijgt iedere klant een persoonlijk aanspreekpunt. Je hebt dus altijd te maken met iemand die exact weet wat er speelt en de situatie kent. Daardoor kunnen we snel schakelen. Meedenken met de klant is voor ons vanzelfsprekend.

Bedrijfsbeveiliging

Alarmsystemen bedrijven

Een alarmsysteem voor bedrijven is onmisbaar. Het zorgt ervoor dat alle ruimtes goed beveiligd zijn en hierdoor veilig voor inbrekers. Daarnaast detecteren zij ook wanneer er kans is op brand. Door het pand te beveiligen worden alle eigendommen goed beschermd.

Met de systemen waar Duivenbode & Koch mee werkt zijn er oneindige mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om meerdere ruimtes afzonderlijk te beveiligen. Daarnaast is het mogelijk om de inzet van misgeneratoren in te zetten. Hierdoor wordt er in een korte tijd het zicht ontnomen van inbrekers.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een alarmsysteem voor jouw bedrijf? Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Onze eigenschappen

Kies voor een erkende alarmisntallateur

Het aanleggen van een alarmsysteem laat je doen door de erkende alarminstallateurs van Duivenbode & Koch. Wij hebben alle kennis in huis voor een betrouwbare installatie van het alarm. Wij adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw woning of bedrijf. Het is immers een flinke investering om goed beschermd te zijn tegen inbraak.

Wij werken met toonaangevende merken. Door onze jarenlange ervaring met het beveiligen van bedrijfspanden en woningen weten wij precies wat werkt voor welke bedrijven. Wanneer u bij ons een alarminstallatie aanschaft, betaalt u automatisch ook voor de installatie hiervan. Hierdoor bent u verzekerd van een goed aangelegd systeem en bent u optimaal beveiligd.

Reviews

Woorden van onze klanten

Duivenbode & Koch is uw partner voor diverse technische oplossingen zoals alarminstallaties, camerabeveiliging, data netwerken en audio-systemen.

Rob Troost

Uitstekende service gekregen met gericht advies over de mogelijkheden voor het optimaal aanleggen van het netwerk, plaatsen van rookmelders (met een eco-systeem waarop uitgebreid kan worden) en modern camera-systeem. Helemaal tevreden!

Café Den Pimpelaer

Onlangs ons wifi laten vernieuwen door Duivenbode & Koch alles super netjes weggewerkt en een snel en stabiel internet voor onze pin automaten en kassa systeem. Er wordt fijn mee gedacht om onze wensen zo goed mogelijk te realiseren.